9 Mayıs 2011 Pazartesi

Tek Gecelik Aşka Hücum ..!


KENDİMDEN biliyorum, önceki mayıslar böyle mi geçerdi yahu.Güzel güzel açmaya başlayan güneş ilk önce vüvudumuza gerekli olan D vitaminini aşılar sonra da ortamı ısıtmaya başlardı.Ultraviyoleyi gören vücut mutluluktan delirdiği için girişimci ruhumuz da kabarıyordu tabi..
Mutluluk paylaşınca artan bir tat sonuçta, bu yüzden otomatikman eş arama işlemlerini başlatıyorduk ne güzel.Ama bu dönemde değil flörtle, kendizme bile hayrımız yok.
Her gün spor yapmama rağmen her tarafı ağrıyan bir bedenim var iki haftadır. Baş ağrılarım geçmiyor. 20'lik arkadaşlarımın da aynı derdi var 40'lıkların da. Güneşsizlik bizi öldürecek.
En önemlisi de flört mekanizmamıza vurduğu sekte!Birini tanıyacak halimiz kalmamış nerdeyse. Kulüplerde, barlarda eski sosyal tat yok.
Havalar birden ısınacak tabii ki, hep böyle gidecek hali yok. E o zaman da ne olacak, yaş aşkının romantizmi bir kenara atılıp, kaybedilen skorları geri kazanmaya bakacak insanlar.
Bu yüzden, yazın falına baktım ve hepimiz için bir sürü TEK GECELİK ilişkiler çıktı! Flörtle vakit kaybı yok, direkt sevişme safhası! Küresel ısınmanın bu boyutunu hiç düşünmemiştiniz öyle değil mi? Acı ama gerçek...

JÖNTÜRK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...